Anise Workshop

2019

In response to Anise Gallery’s call for ideas for the conversion of their warehouse into a co-working space, we proposed a design that responded to the working patterns and needs of creative professionals with nature's natural qualities used as the primary materials.

Our concept sought to provide an environment in which divergent and convergent thinking can thrive unrestricted. The design stemmed from three primary conditions that we believe are key to a healthy workspace: the ability to focus, recharge and express. We addressed these conditions by bringing natural light, planting and an adaptive frame into the space.

Book Now
Book Now
Book Now

X
X
X
X
X
X
X
X
Book Now
Book Now
Book Now

Similar projects...

Mixed-Use

Book Now
Book Now
Book Now
1/4

Small Residential

Book Now
Book Now
Book Now
1/4

Team

PPT01B_BMS.jpg

Name

Qualifications

Title